Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce tomate
40 Min
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1 Std. 40 Min
Velouté de piquillos et de tomates au cumin
1 Std. 15 Min
Chili con carne cuisson lente
5 Std. 5 Min
Pâte brisée
5 Min
Sauce béchamel
15 Min
Soupe à l'oignon
50 Min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 Min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 Min
Soupe à l'oignon gratinée
5 Std. 30 Min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 Std. 15 Min