Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'oignons rouges, coupés en morceaux
- 60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
- 110 g de miel
- 1 étoile de badiane
- 1 clou de girofle
- 1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Chutney de poires
55min
Sauce barbecue
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Rillettes de porc au cidre
2h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Chutney de figues
4 Std.
Foie gras de canard
72 godz.
Chutney d'oignon rouge
24h
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Confit d'oignons
30 min
Sauce gribiche
15min