Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'oignons rouges, coupés en morceaux
- 60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
- 110 g de miel
- 1 étoile de badiane
- 1 clou de girofle
- 1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Foie-gras mi-cuit
50h
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 Std. 40 Min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Rillettes de canard
2j 30 menit
Rillettes de porc au cidre
2h
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Chutney de poires
55min
Chutney d'oignon rouge
24h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Foie gras de canard
72h
Chutney de figues
4 Std.
Confit d'oignons
30min