Galettes aux poireaux, œuf et comté

Galettes aux poireaux, œuf et comté

4.3 291 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 250 g de farine de sarrasin
  • 5 œufs
  • 10 g de sel
  • 50 g de beurre
  • 400 g de poireaux émincés
  • du poivre moulu
  • 50 g d'huile neutre
  • 100 g de comté râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 2708 kJ / 650 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...