Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 550 g d'eau
- ½ orange
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- du poivre moulu
- 200 g de pois gourmands
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2694 kJ / 644 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Cheesecake au fromage de brebis et aux figues
25h 50min
Poires duchesse
12 godz. 25 min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35min