Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 550 g d'eau
- ½ orange
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- du poivre moulu
- 200 g de pois gourmands
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2694 kJ / 644 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2h 20min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2h 35 min
Cake épinard-ricotta
55min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5h
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 godz. 5 min