Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
TM6 TM5

Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 500 g de framboises fraîches
  • 125 g de sucre en poudre
  • ½ sachet d'agar-agar (2 g env.)
  • ½ pastèque de petite taille
  • 100 g d'eau
  • 2 c. à soupe de fleurs d'hibiscus séchées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
559 kJ / 141 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
5 g
Sód
6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy