Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce

Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce

3.9 42 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Öl
    4 EL
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
    4
  • Schalotten klein, geviertelt
    4
  • brauner Zucker
    25 g
  • Rhabarber in Stücken
    200 g
  • Rinderfond
    300 g
  • Roséwein
    100 g
  • Thymian abgezupft
    1 Zweig
  • Speisestärke
    1 TL
  • Wasser
    30 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 43 g
Kalorie 1919 kJ / 459 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...