Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1919 kJ / 459 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Mini-Oliven-Hackbraten mit Tomatensauce
50 Min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 Min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45 Min