
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
5 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
200 g białej rzodkwi pokrojonej na kawałki
-
140 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
100 g korzenia selera pokrojonego na kawałki
-
150 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
40 g zielonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
15 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
¾ łyżeczki cukru
-
¾ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 4 porcje
Kalorie
324 kcal /
1356.5 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
169 g
Węglowodany
55.7 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
1201 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SURÓWKI
10 Przepisów
Polska
Polska