Urządzenia i Akcesoria
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
45 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy
-
200 g siei, wędzonej, bez skóry i ości200 g sielawy, wędzonej bez skóry i ości
-
60 g jogurtu typu greckiego
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porcji
Białko
55 g
Kalorie
1649.6 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NA RYBY!
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasztet z ryb słodkowodnych
16 godz. 15 min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z sera owczego
10 min
Pasta Taramosalata
15 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasztet
3 godz.
Pasta z łososia
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min