
Urządzenia i Akcesoria
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
45 g pomidorów, suszonych, w oleju odsączonych z zalewy
-
200 g sielawy, wędzonej bez skóry i ości
-
60 g jogurtu typu greckiego
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 6 porcji
Kalorie
394 kcal /
1649.6 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA RYBY!
11 Przepisów
Polska
Polska