Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie orzechów
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
200 g orzechów, mieszanych np. laskowych, włoskich
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
4 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
2650.3 kJ /
633 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY PODSTAWOWE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Szybki sos pomidorowy
10 Min
Warzywa gotowane na parze
35 Min
Cukier puder
5 Min
Rozdrabnianie parmezanu
5 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Rozdrabnianie sera
5 Min
Polewa czekoladowa
10 Min