Urządzenia i Akcesoria
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
8 porcji
Składniki
-
80 g brązowego cukru
-
400 g truskawek, świeżych
-
300 g arbuza bez pestek, pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 porcji
Białko
4.8 g
Kalorie
2307.8 kJ /
551.2 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
135.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Granita z nektarynek
6 godz. 20 min
Sorbet truskawkowy
5 min
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min
Sorbet z truskawek
1 godz.
Truskawkowy sorbet
6 godz. 30 min
Różowe smoothie
10 min
Slush arbuzowy
5 min
Sok z jabłek, malin i cytrusów
10 min
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
5 godz. 10 min
Trójkolorowe lody owocowe
5 godz. 30 min
Sorbet jagodowy z miętą
30 min