Urządzenia i Akcesoria
Sorbet truskawkowo-arbuzowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
8 porcji
Składniki
-
80 g brązowego cukru
-
400 g truskawek, świeżych
-
300 g arbuza bez pestek, pokrojonego na kawałki
-
20 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 porcji
Białko
4.8 g
Kalorie
2307.8 kJ /
551.2 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
135.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Szybki sorbet cytrynowy
45 min
Szybki sorbet owocowy
5 min
Sorbet owocowy
5 min
Sorbet pomarańczowy
12 godz.
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min
Sorbet z mango
1 godz. 10 min
Sorbet z truskawek
1 godz.
Truskawkowy sorbet
6 godz. 30 min
Sorbet bananowy z wiśniami
6 godz. 10 min
Sorbet z owoców leśnych
1 min
Lody jabłkowo-truskawkowe
5 min