Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Białko
- 54.7 g
- Węglowodany
- 58.8 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 14.9 g
- Sód
- 2528.8 mg
Alternatywne przepisy
Goulash soup
2h 35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Irish lamb stew
6h 20min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Samke harra
35 min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 godz. 10 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min