Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and squid stew (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2528.8 mg
Białko
54.7 g
Kalorie
2836.9 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
14.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with citrus butter
40 Min
Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min