红烧羊肉

红烧羊肉

4.3 64 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 人份

Składniki

  • 花椒
    1 茶匙
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 块
  • 香叶
    1 片
  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 羊肉 切大块,汆水,洗净
    1000 克
  • 700 克
  • 料酒
    20 克
  • 老抽
    30 克
  • 生抽
    50 克
  • 冰糖
    30 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 青蒜 切碎
    3 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 24.7 g
Kalorie 1263 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...