Urządzenia i Akcesoria
红烧羊肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 人份
Składniki
-
花椒1 茶匙
-
八角2 颗
-
桂皮1 块
-
香叶1 片
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
葱 切片10 克
-
羊肉 切大块,汆水,洗净1000 克
-
水700 克
-
料酒20 克
-
老抽30 克
-
生抽50 克
-
冰糖30 克
-
蒜头3 瓣
-
青蒜 切碎3 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.7 g
Kalorie
1263 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny