Urządzenia i Akcesoria
肉烧豆角
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
姜 切片5 克
-
油15 克
-
老抽5 克
-
猪肋排 切块,5厘米300 克
-
黄豆酱20 克
-
水150 克
-
油豆角 切段,5厘米200 克
-
生抽10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.2 g
Kalorie
807 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny