肉烧豆角

肉烧豆角

4.5 63 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 切片
    5 克
  • 15 克
  • 老抽
    5 克
  • 猪肋排 切块,5厘米
    300 克
  • 黄豆酱
    20 克
  • 150 克
  • 油豆角 切段,5厘米
    200 克
  • 生抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.2 g
Kalorie 807 kJ / 193 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...