Urządzenia i Akcesoria
醋溜白菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
生抽10 克
-
糖10 克
-
醋20 克
-
麻油 (opcjonalnie) 约1茶匙1 - 2 克
-
淀粉 约1汤匙3 - 4 克
-
干辣椒 切段去籽2 个
-
油30 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
大白菜 切块500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.3 g
Kalorie
1416 kJ /
338.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
6.7 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny