醋溜白菜

2.8 64 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 生抽
    10 克
  • 10 克
  • 20 克
  • 麻油 (opcjonalnie) 约1茶匙
    1 - 2 克
  • 淀粉 约1汤匙
    3 - 4 克
  • 干辣椒 切段去籽
    2 个
  • 30 克
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 大白菜 切块
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.3 g
Kalorie 1416 kJ / 338.5 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 6.7 g
Węglowodany 32.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...