Urządzenia i Akcesoria
干煸花菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
葱 切葱花2 根
-
油15 克
-
花菜 切小丁,洗净沥干300 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
蚝油10 克
-
糖1 小撮
-
水10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
755.2 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
497.5 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny