蒸饺子

蒸饺子

4.0 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

饺子馅
  • 卷心菜 切大块
    1000 克
  • 肉糜
    500 克
  • 老抽
    2 汤匙
  • 生抽
    2 汤匙
  • 麻油
    25 克
  • 50 克
包水饺
  • 饺子皮 (市售)
    80 张
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29 g
Kalorie 3305 kJ / 790 kcal
Tłuszcz 55 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...