Urządzenia i Akcesoria
蒸饺子
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
饺子馅
-
卷心菜 切大块1000 克
-
肉糜500 克
-
老抽2 汤匙
-
生抽2 汤匙
-
麻油25 克
-
油50 克
包水饺
-
饺子皮 (市售)80 张
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
29 g
Kalorie
3305 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
7.8 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny