Pasta integrale di farro alla lattuga
TM31 TM5 TM6

Pasta integrale di farro alla lattuga

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 1 peperoncino secco (opcjonalnie)
  • 70 g di porro a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
  • 25 g di uvetta
  • 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta integrale di farro
  • 30 g di pinoli
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1950 kJ / 466 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
59.4 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy