Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
TM6 TM5 TM31

Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)

4.8 (5 ocen)

Składniki

Pappardelle alla curcuma

  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio di curcuma in polvere

Pesto di mandorle

  • 50 g di mandorle pelate
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva

Terminare la preparazione

  • 80 g di fagiolini verdi freschi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
4010 kJ / 958.5 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
86 g
Tłuszcz
56 g
Błonnik
7.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy