Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de fraises lavées, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 307 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Crémeux citron et framboises
2sa 30 dk
Mousse d'abricot aux amandes
Ninguna valoración
Verrine fraise-chocolat blanc
1sa 45 dk
Mousse de fraises et framboises
20 dk
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Crème dessert au thym citron
30 dk
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse à la fraise
15 min
Mousses de framboises
1sa 15 dk