Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de fraises lavées, équeutées et coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290 kJ / 307 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Mousse à la fraise
15 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 Std. 35 Min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse à la fraise sans œufs
3h
Pannacottas after eight
5sa 35 dk
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Mousses de framboises
1h 15min
Mousse de fraises et framboises
20min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min