Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische (6 filetti 8x3 cm)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 12 foglie di alloro fresche
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Contorno
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g olio extravergine di oliva
- 20 olive taggiasche denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3476.4 kJ / 830 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1352.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.