
Urządzenia i Akcesoria
Torta salata asparagi e provola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 fette
Składniki
Pasta matta
-
di farina tipo 00270 g
-
di acqua130 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di aceto bianco15 g
-
di sale5 g
Ripieno
-
di acqua250 g
-
di asparagi verdi puliti e a tocchetti (circa 1 cm)450 g
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi50 g
-
di provola a pezzi40 g
-
uova3
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
di panna (min. 30% di grassi)90 g
-
di noce moscata in polvere1 pizzico
Terminare la preparazione
-
di provola a fette100 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
207.2 kcal /
866.9 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
19.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
379.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® RockStars
5 Przepisów
Włochy
Włochy