
Urządzenia i Akcesoria
Ensalada de fresas y queso de cabra
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 porciones
Składniki
-
½ pieza de lechuga
-
1300 g de agua
-
25 g de vinagre de fruta frambuesa
-
25 g aceite de oliva extra virgen
-
25 g miel de abeja
-
1 cdita de sal fina o al gusto
-
1 cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
-
200 g de fresas en cuartos
-
50 g de jitomate cherry en mitades
-
75 g de queso de cabra en rodajas de 3 mm
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
379 kcal /
1590 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1308 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

COCINA PARA DOS
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk