Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ pieza de lechuga
- 1300 g de agua
- 25 g de vinagre de fruta, frambuesa
- 25 g aceite de oliva extra virgen
- 25 g miel de abeja
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 200 g de fresas, en cuartos
- 50 g de jitomate cherry, en mitades
- 75 g de queso de cabra, en rodajas de 3 mm
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1590 kJ / 379 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1308 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Ensalada capresse
15min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Ensalada de pepino
15min
Ensalada de manzana y tocino
20 min
Aguacates rellenos de atún
20 min
Ensalada San Valentín
10 min
Chalupitas de pepino y atún
20 min
Ensalada gaucha
20 min
Tacos de lechuga al Varoma
35 Min
Ensalada de garbanzo
10 min
Ensalada de aguacate y queso mozzarella
20 min