Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 40 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de salsa pesto
- 400 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 16 rebanadas de pan de caja blanco o integral, sin orillas
- 2 jitomates, en rebanadas delgadas
- 700 g de mozzarella, fresco, en rebanadas delgadas (aprox. 3 pzas)
- 8 jitomates cherry, para decorar
- hojas de lechuga, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2079.3 kJ / 497 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 32.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 841 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Nopales al guajillo TM6
35min
Tlacoyos de nopal
30min
Pozole negro
1 Std. 15 Min
Totopos con requesón
1 Std. 20 Min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1 Std.
Jocoque con pepino
5 Min
Mole ligero de poblano y almendras
20 Min
Rajas con queso
25 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Gelatina de mazapán
2h