Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chorizo, en rebanadas
- 1 cebolla morada, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 pimiento rojo, sin rabo
- 2 - 3 filetes de anchoa en aceite
- 700 g de agua
- 1 cda de paprika, ahumada y molida
- 500 g de papa, pelada y cortada en cubos de 1 cm
- 1 col chica, cortada en cuartos
- 400 g de garbanzo blanco, enlatado, colado
- ½ ramillete hoja de cilantro
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 173 kJ / 41.3 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas con plátano
1 Std. 25 Min
Frijoles de la olla
2 Std.
Caldo de nopales con chile morita
30 Min
Jugo de carne al chipotle
55min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Nopales al guajillo TM6
35min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min
Tacos de lechuga al Varoma
35min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Empanadas de picadillo
40min
Frijol con puerco
35min
Pozole Blanco
1 Std.