Empanada de salchicha con espinacas

Empanada de salchicha con espinacas

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porciones

Składniki

  • 230 g de aceite y un poco más para untar
  • 230 g de leche
  • 6 huevos
  • 380 g de harina
  • 2 cucharaditas de polvo para hornear
  • 1 cucharadita de sal
  • 150 g de cebolla
  • 3 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 540 g de salchicha
  • 400 g de espinacas congeladas descongeladas y escorridas
  • 1 pizca de nuez moscada en polvo

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 541 kcal / 2272 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...