Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre
- 30 g de café instantané
- 140 g de lait concentré sucré
- 2 jaunes d'œufs, de 2 gros œufs
- 500 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1857 kJ / 444 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 33 g
Alternatywne przepisy
Barres aux baies
1 godz.
Crème au jus de pomme
4 Std. 15 Min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1 godz.
Mojito à la fraise
10 min
Sucettes de glace à la pastèque
8ωρ. 15 λεπτ.
Booster d'immunité
5 min
Brownies
1 godz.
Soft ice vanille
13h
Glace à la pistache
10ωρ. 35 λεπτ.
Sorbet à la Piña colada
30min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Tarte au vin cuit
45min