Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre
- 30 g de café instantané
- 140 g de lait concentré sucré
- 2 jaunes d'œufs, de 2 gros œufs
- 500 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1857 kJ / 444 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 33 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5 min
Glace à la vanille
12u.
Glace à la rhubarbe
36 Std. 25 Min
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Sorbet au café rapide
5 min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Brak ocen
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Mousse au mocca rapide
5 min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Pudding aux fraises
2h 10min
Sauce à l’ail
15 Min