Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
lub 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Pesto au basilic
10 Min
Boulettes à l'aubergine
1 godz.
Biscuits au beurre
50min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1h 25min
Mayonnaise
5 min
Brownies
50min
Crackers au fromage
2h 30min
Chilli con carne
40min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pain pitta
2 godz.