Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
lub 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto au basilic
10min
Pain aux cinq graines
50 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Baguette
3h 45min
Mayonnaise
5min
Sauce hollandaise
25 min
Confiture à la fraise
1h 5min
Sauce béarnaise
15 Min
Crackers au fromage
2h 30min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Pain pitta
2h
Pâte de base pour pain
24h 5min