Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de lait entier
- 6 jaunes d'œufs (utiliser de gros œufs)
- 1 gousse de vanille, seulement les graines
- 400 g de double crème
- 250 g de sucre en poudre
- 700 g de rhubarbe, coupée en morceaux (env. 3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 593 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 41.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35 Min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Café glacé
2 godz. 15 min
Pâte de base pour pain
24h 30 min.
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 min
Séré aux herbes
10 min
Confiture pomme-pomme de terre
25 Min
Salade de légumes en verrine
20 min
Soupe céleri-pomme
30 Min
Soupe au potiron
35 Min
Éclairs au chocolat
1h 15min
Goulache
1h 5min