Wersje kompatybilne
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cipolle rosse di Tropea a listarelle
- 50 g di peperone rosso a tocchetti
- 100 g di fragole a metà
- 40 g di zucchero di canna
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 4 filetti di vitello (150 g l'uno)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 716.5 kJ / 171.3 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 28 mg
Alternatywne przepisy
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 godz.
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Tonno in agrodolce
1 godz.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30 min
Mousse di scampi e sogliole
35 Min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 Min
Blinis con carpaccio di tonno
1 godz.