Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole

Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole

4.4 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolle rosse di Tropea a listarelle
    400 g
  • di peperone rosso a tocchetti
    50 g
  • di fragole a metà
    100 g
  • di zucchero di canna
    40 g
  • di rosmarino fresco
    1 rametto
  • filetti di vitello (150 g l'uno)
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 171.3 kcal / 716.5 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 22.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 28 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...