
Urządzenia i Akcesoria
Makaron ze szparagami i zielonym groszkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
makaronu, suchego, typu tagliatelle np. zielonego350 g
-
woda osolona, do gotowania makaronu
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki50 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 4 cm kawałki250 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu białego, mielonego2 szczypty
-
mieszanych ziół, suszonych½ łyżeczki
-
zielonego groszku, mrożonego uprzednio rozmrożonego150 g
-
jogurtu naturalnego200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
443 kcal /
1854.8 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
83.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
521.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PROSTE MAKARONY
11 Przepisów
Polska
Polska