Gnocchi con la "fioreta"
TM5 TM31 TM6

Gnocchi con la "fioreta"

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 500 g di ricotta liquida (fioreta)
    lub 250 g di ricotta fresca + 250 g di latte intero
  • 300 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca, lavate
  • formaggio di Malga grattugiato, a piacere
    lub ricotta affumicata, grattugiata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2407.9 kJ / 575.5 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Błonnik
0 g
Sód
641 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy