Mousse di ricotta e pesche

Mousse di ricotta e pesche

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di zucchero
    100 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
    1
  • di pesche nettarine sbucciate e a tocchetti (1-2 cm)
    300 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 409.5 kcal / 1714.5 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 187.9 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 118.7 g
Sód 92.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...