Torta pesche, cannella e menta

Torta pesche, cannella e menta

3.6 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette

Składniki

  • 10 g di pangrattato
  • 70 g di latte intero
  • 320 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro morbido a pezzi
  • 3 uova
  • 125 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 600 g di pesche a cubetti (peso lordo)
  • 4 - 5 foglioline di menta fresca spezzettate
  • 20 g di zucchero di canna

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 421 kcal / 1761 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 56.8 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...