
Urządzenia i Akcesoria
Torta pesche, cannella e menta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fette
Składniki
-
10 g di pangrattato
-
70 g di latte intero
-
320 g di farina tipo 00
-
150 g di burro morbido a pezzi
-
3 uova
-
125 g di zucchero
-
1 cucchiaino di cannella in polvere
-
½ bustina di lievito in polvere per dolci
-
600 g di pesche a cubetti (peso lordo)
-
4 - 5 foglioline di menta fresca spezzettate
-
20 g di zucchero di canna
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
421 kcal /
1761 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
56.8 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy