Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di pangrattato
- 70 g di latte intero
- 320 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 3 uova
- 125 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 600 g di pesche a cubetti (peso lordo)
- 4 - 5 foglioline di menta fresca spezzettate
- 20 g di zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 56.8 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta sprint di albicocche
45min
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Torta cocco e ananas
40min
Torta di segale con mele e nocciole
1h
Torta soffice ai fichi
1h 30min
Torta rovesciata alle pesche
1h 5 min
Torta alle pesche
1h 10min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30min
Pane del vescovo
1h
Torta alla frutta
1h
Torta di mele e mandarini
1h
Torta di limone e mandorle
1h 20min