Urządzenia i Akcesoria
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1247.8 mg
Białko
14 g
Kalorie
1782 kJ /
425.9 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35 min
Pickled Grated Carrots
45 min
JJ's curry powder
30 min
15-minute noodles
15 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min