Urządzenia i Akcesoria
Salted Vegetables Duck Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
5 portions
Składniki
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86 mg
Białko
18 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min