Urządzenia i Akcesoria
Salted Vegetables Duck Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
5 portions
Składniki
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86 mg
Białko
18 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Yam Rice
45 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min