Urządzenia i Akcesoria
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Steamed cod fish
-
cod fillets (approx. 200 g)1
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
spring onions cut in 4 cm pieces2 sprigs
-
toasted sesame oil1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
glutinous rice wine (opcjonalnie)1 tbsp
Rice and kai lan
-
water1070 g
-
white Jasmine rice rinsed300 g
-
multigrain rice rinsed30 g
-
baby kai lan rinsed200 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
hot water3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1042 mg
Białko
73 g
Kalorie
4140 kJ /
989 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min