Urządzenia i Akcesoria
Spiced Red Cabbage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
apples Cox, cored, quartered (approx. 200 g)2
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced30 g
-
red cabbage cored, finely sliced700 g
-
cider vinegar50 g
-
light brown muscovado sugar30 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground allspice¼ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
cranberry sauce (see tip)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176 mg
Białko
2 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Cabbage
1 godz.
Carrot and Coriander Soup
25 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Rhubarb Crumble
55 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min