酸菜排骨汤

酸菜排骨汤

5.0 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 20 克
  • 3 片
  • 蒜头 切片
    4 瓣
  • 京葱 切段
    20 克
  • 泡椒 切段
    50 克
  • 四川酸菜 切段
    150 克
  • 猪肋排 切块,提前汆水沥干
    600 克
  • 1000 克
  • 根据个人口味调整
    ½ 茶匙
  • 切末,装饰用
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13 g
Kalorie 1016 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...