Urządzenia i Akcesoria
酸菜排骨汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜3 片
-
蒜头 切片4 瓣
-
京葱 切段20 克
-
泡椒 切段50 克
-
四川酸菜 切段150 克
-
猪肋排 切块,提前汆水沥干600 克
-
水1000 克
-
盐 根据个人口味调整½ 茶匙
-
葱 切末,装饰用1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
1016 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny