Urządzenia i Akcesoria
泰式红咖喱炖牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 人份
Składniki
-
油10 克
-
牛腩 切3×3厘米块400 克
-
洋葱 切块120 克
-
红咖喱酱 选用丽尔泰80 克
-
新鲜香茅 取芯子,切粒1 根
-
新鲜泰国柠檬叶 切丝1 片
-
水250 克
-
糖30 克
-
盐2 克
-
椰浆160 克
-
土豆 切滚刀块,小块200 克
-
胡萝卜 切滚刀块,小块100 克
-
九层塔3 - 4 片
-
青柠 青柠片4 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1444.1 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
3114 kJ /
745 kcal
Tłuszcz
56.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
29.4 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常牛肉料理
8 Przepisów
Chiny
Chiny