泰式红咖喱炖牛肉

泰式红咖喱炖牛肉

4.5 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 10 克
  • 牛腩 切3×3厘米块
    400 克
  • 洋葱 切块
    120 克
  • 红咖喱酱 选用丽尔泰
    80 克
  • 新鲜香茅 取芯子,切粒
    1 根
  • 新鲜泰国柠檬叶 切丝
    1 片
  • 250 克
  • 30 克
  • 2 克
  • 椰浆
    160 克
  • 土豆 切滚刀块,小块
    200 克
  • 胡萝卜 切滚刀块,小块
    100 克
  • 九层塔
    3 - 4 片
  • 青柠 青柠片
    4 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1444.1 mg
Białko 27.9 g
Kalorie 3114 kJ / 745 kcal
Tłuszcz 56.1 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 29.4 g
Węglowodany 35.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...