Urządzenia i Akcesoria
番茄肉丸汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
猪肉肉糜300 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
料酒5 克
-
淀粉10 克
-
水1050 克
-
油20 克
-
番茄 切块600 克
-
盐10 克
-
葱 切葱花3 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
842 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
669.5 kJ /
160.2 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常猪肉料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny