Urządzenia i Akcesoria
冬笋炒肉片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
冬笋 切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
570.1 mg
Białko
20 g
Kalorie
1078.5 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny