
Urządzenia i Akcesoria
冬笋炒肉片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
猪里脊肉 ,切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
冬笋 ,切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
258 kcal /
1078.5 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
8.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
570.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny