冬笋炒肉片

冬笋炒肉片

4.3 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 ,切薄片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 冬笋 ,切片
    250 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 258 kcal / 1078.5 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 570.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...