Urządzenia i Akcesoria
莴笋肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
莴笋 去皮,切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖 (约½平茶匙)2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
615.7 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
955 kJ /
228.5 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny