莴笋肉片

莴笋肉片

4.3 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 莴笋 去皮,切片
    250 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • (约½平茶匙)
    2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 615.7 mg
Białko 16.2 g
Kalorie 955 kJ / 228.5 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...