Urządzenia i Akcesoria
清炒茼蒿
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
茼蒿 洗净沥干,切段350 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
872.3 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
472.5 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny
冬季蔬食料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny