清炒茼蒿

清炒茼蒿

3.4 12 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 人份

Składniki

  • 15 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 茼蒿 洗净沥干,切段
    350 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 872.3 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 472.5 kJ / 113 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...