Urządzenia i Akcesoria
青椒肉丝浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蛋清15 克
-
猪里脊肉 切0.5×5厘米的细丝180 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
糖2 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约3克)1 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
油40 克
-
姜 切丝1 片
-
青椒 切0.5×5厘米的细丝220 克
-
水5 克
-
盐 (约3克)½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1759 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
2161 kJ /
516.5 kcal
Tłuszcz
39.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny