青椒肉丝浇头

青椒肉丝浇头

3.7 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蛋清
    15 克
  • 猪里脊肉 切0.5×5厘米的细丝
    180 克
  • (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 2 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 麻油 (约3克)
    1 茶匙
  • 料酒 (约5克)
    1 茶匙
  • 40 克
  • 切丝
    1 片
  • 青椒 切0.5×5厘米的细丝
    220 克
  • 5 克
  • (约3克)
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1759 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 2161 kJ / 516.5 kcal
Tłuszcz 39.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 19.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...