Urządzenia i Akcesoria
Konfitura z czerwonej cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
450 gram
Składniki
-
600 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
10 g oleju
-
3 goździki
-
1 - 2 szczypty kolendry, mielonej
-
1 łyżeczka kminku mielonego
-
1 płaska łyżeczka soli
-
140 g brązowego cukru
-
80 g czerwonego octu winnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gram
Sód
539.8 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
822.2 kJ /
196.5 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25 godz. 20 min
Pâté z kurzych wątróbek
3 godz. 30 min
Chutney z mango
40 min
Chutney z czerwonej cebuli
24 godz.
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 godz. 15 min
Chutney śliwkowy
1 godz.
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 godz. 50 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Tapenada
5 min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min