
Urządzenia i Akcesoria
Placki ryżowe z musem jabłkowym
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
16 sztuk
Składniki
-
jajka2
-
mleka kokosowego400 g
-
mąki ryżowej270 - 300 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
cynamonu, mielonego1 łyżeczka
-
imbiru, suszonego, mielonego¼ łyżeczki
-
ksylitolu80 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki500 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego40 g
-
olej kokosowy ilość do smażenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
150.6 kcal /
630.4 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
20.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
34.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FIT DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Bezglutenowe placuszki bananowe
25 min
Placki z amarantusa i banana
55 min
Naleśniki z mąki kukurydzianej
30 min
Naleśniki z mąki ryżowej
35 min
Placki z mąki kokosowej
30 min
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 godz. 55 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 min
Naleśniki na mleku kokosowym (bez cukru)
1 godz. 45 min