
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1050 g
Składniki
-
100 g orzechów laskowych, blanszowanych
-
10 g oleju rzepakowego
-
460 g białej ciecierzycy, z puszki odsączonej (2 puszki)
-
140 g syropu klonowego
-
60 g kakao
-
¼ łyżeczki soli
-
200 g mleka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
188.5 kcal /
789.1 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
22.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
207.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KOLACJA DLA BLISKICH
9 Przepisów
Polska
Polska