Brochettes tandoori, raïta de concombre

Brochettes tandoori, raïta de concombre

4.3 176 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de filet de dinde, sans peau en gros cubes
  • 1 c. à soupe rase d'épices tandoori
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 5 brins de menthe fraîche effeuillés
  • 325 g de concombres en gros morceaux
  • 250 g de yaourt nature à 0% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 41 g
Kalorie 1064 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...