Urządzenia i Akcesoria
Linguine marinara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion quartered½
-
garlic cloves3
-
dried chillies to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
anchovy fillets in oil3
-
dry white wine70 g
-
canned cherry tomatoes400 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh basil leaves only, torn2 sprigs
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
fresh mussels rinsed and debearded1000 g
-
linguine pasta dried250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1350.1 mg
Białko
67.1 g
Kalorie
3020.3 kJ /
721.9 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Kale mash
30 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min