Urządzenia i Akcesoria
Linguine marinara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion quartered½
-
garlic cloves3
-
dried chillies to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
anchovy fillets in oil3
-
dry white wine70 g
-
canned cherry tomatoes400 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh basil leaves only, torn2 sprigs
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
fresh mussels rinsed and debearded1000 g
-
linguine pasta dried250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1350.1 mg
Białko
67.1 g
Kalorie
3020.3 kJ /
721.9 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Egg Salad Sandwiches
35 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Pistachio 'crème brûlée'
3 Std. 20 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Kedgeree
45 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min