Urządzenia i Akcesoria
Crayfish pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
water1040 g
-
crayfish tails uncooked (approx. 250 g with shell)1 - 2
-
ice cubes
-
cold water
-
gelatine powder1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
cream cheese120 g
-
sour cream120 g
-
lemon juice2 tsp
-
Tabasco® sauce to taste
-
sea salt to taste
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
143.2 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
570 kJ /
136.2 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and strawberry trifle
25 godz.
Tartare sauce
10 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Plum sauce
55 min
Fragrant pipis
30 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min